3 SPORCUMUZ KİCK BOKS MİLLİ TAKIM YOLCUSU

06-13 Temmuz 2023 tarihlerinde Mardin ilinde gerceklesen Kick Boks Turkiye Şampiyonasını Aras Fıght Club ve Özcan Spor Kulübü Sporcuları 2 altın,1 gümüş ve 4 bronzla toplamda 7 madalya kazanarak turnuvaya damga vurdu.
Bu sonuçlarla 3 sporcumuz Milli takımda ülkemizi temsil edecek. Sudenaz Karataş Portekizde yapılacak Büyükler Dünya Şampiyonasında,Talha Duman ve Sultan Demir de Gençler Avrupa Şampiyonasında Milli takımda ülkemizi temsil edecektir.

Dereceye Giren Sporcularımız
Sudenaz Karataş +70 kg Türkiye Şampiyonu
Sevdet Çaçur 65 kg Türkiye Şampiyonu
Talha Duman 91 kg Türkiye 2.si
Sultan Demir 60 kg Genç Bayan 3.sü
Sude Gürledik 65+ kg Türkiye 3.sü
Ogulcan Bayram 94 kg Türkiye 3.sü
Kenan Yasak 86 kg Türkiye 3.sü

Bizlerin turnuvaya katılmamız da maddi ve manevi desteği olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a,Turgutlu Kaymakamımız Selami Kapankaya’ya,Ege Umut Hastanesi Sahibi Huseyin Şentürk’e,Syk Boya Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Kaplan’a, Değerli abilerim Erol Aktürk,Murat Uysal,Ramazan Gübcile,Yaşar Gübcile’ye,Değerli arkadaşım Ufuk Hüseyin’e,Su desteğinde bulunan Can Ticaret Adem Demir abimize, yiyecek desteğinde bulunan Sefa Öztürk’e teşekkür ederim.

Korkmuyorum kendimi koruyabiliyorum projesi kapsamında bizlerin her zaman yaninda bulunan Turgutlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Şahin ve Müdür Yardımcımız Mustafa Adanalı ya teşekkürü borç bilirim.

Manisamizin spor kenti olmasında büyük emeği olan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk’e,bizleri her zaman arayıp soran İlçe Spor Müdürümüz İsmail Eksür’e teşekkür ederim.

ARAS FIGHT CLUB
Özcan Spor Kulübü
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü
T.C. Turgutlu Kaymakamlığı


Yorumlar

Yorum bırakın

WordPress.com’da bir web sitesi veya blog oluşturun